Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15872
Назва: Количественное определение аскорбиновой кислоты в сырье моркови посевной сортов «Яскравая» и «Нантская харьковская»
Автори: Пазюк, Д.-М. В.
Pazyuk, D.-M. V.
Kyslychenko, A. A.
Кисличенко, О. А.
Кисличенко, А. А.
Теми: морковь посевная;морква посівна
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Пазюк, Д.-М. В. Количественное определение аскорбиновой кислоты в сырье моркови посевной сортов «Яскравая» и «Нантская харьковская» / Д.-М. В. Пазюк, А. А. Кисличенко // Роль молодёжи в развитии медицинской науки : материалы XII науч.-практ. конф. молодых учёных и студ. ТГМУ им. Абуали ибни Сино с междунар. участием, посвящённой «Году молодёжи», г. Душанбе, 28 апр. 2017 г. - Душанбе, 2017. - С. 313-314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15872
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавель-ТДМУ-2017-АА(2).pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.