Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1595
Title: Дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого
Authors: Щирова, Ю. В.
Дем'яненко, В. Г.
Shchirova, Yu .V.
Demyanenko, V. G.
Щирова, Ю. В.
Демьяненко, В. Г.
Keywords: гінкго;порошок;гинкго;ginkgo;powder
Issue Date: 2002
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Щирова, Ю. В. Дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого / Ю. В. Щирова, В. Г. Дем'яненко // Вісник фармації. - № 1. - С. 47-49.
Abstract: Описане дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого: фракційний склад, насипна маса, сипкість, кут природного відкосу. Встановлено, що вологість сировини має вплив на ці характеристики, а її оптимальне значення складає 6,5-7,2%. Результати дослідження будуть використані при створенні гранульованого препарату на основі листя гінкго дволопатевого.
This article deals with examination of technological properties of Ginkgo biloba leaves powder such as fractional composition, poured mass, fluidity and angle of repose. It has been established that humidity of raw materials has influence on these characteristics. We have found its optimal meaning (6,5-7,2%). Results of this examination are able to be used for creating of granulated preparation from Ginkgo biloba leaves.
Описаны исследования технологических свойств порошка листьев гинкго двулопастного: фракционный состав, насыпная масса, сыпучесть, угол естественного откоса. Установлено, что влажность сырья оказывает влияние на эти характеристики. Найдено ее оптимальное значение (6,5-7,2%). Результаты исследования будут использованы при создании гранулированного препарата на основе листьев гинкго двулопастного.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1595
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47-49(1).pdf2,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.