Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1595
Назва: Дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого
Автори: Щирова, Ю. В.
Дем'яненко, В. Г.
Shchirova, Yu .V.
Demyanenko, V. G.
Щирова, Ю. В.
Демьяненко, В. Г.
Теми: гінкго;порошок;гинкго;ginkgo;powder
Дата публікації: 2002
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Щирова, Ю. В. Дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого / Ю. В. Щирова, В. Г. Дем'яненко // Вісник фармації. - № 1. - С. 47-49.
Короткий огляд (реферат): Описане дослідження технологічних властивостей порошку листя гінкго дволопатевого: фракційний склад, насипна маса, сипкість, кут природного відкосу. Встановлено, що вологість сировини має вплив на ці характеристики, а її оптимальне значення складає 6,5-7,2%. Результати дослідження будуть використані при створенні гранульованого препарату на основі листя гінкго дволопатевого.
This article deals with examination of technological properties of Ginkgo biloba leaves powder such as fractional composition, poured mass, fluidity and angle of repose. It has been established that humidity of raw materials has influence on these characteristics. We have found its optimal meaning (6,5-7,2%). Results of this examination are able to be used for creating of granulated preparation from Ginkgo biloba leaves.
Описаны исследования технологических свойств порошка листьев гинкго двулопастного: фракционный состав, насыпная масса, сыпучесть, угол естественного откоса. Установлено, что влажность сырья оказывает влияние на эти характеристики. Найдено ее оптимальное значение (6,5-7,2%). Результаты исследования будут использованы при создании гранулированного препарата на основе листьев гинкго двулопастного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1595
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-49(1).pdf2,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.