Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16140
Название: Робочий зошит з методичними рекомендаціями з дисципліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків»
Авторы: Ярних, Т. Г.
Данькевич, О. С.
Хохленкова, Н. В.
Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Dankevych, O. S.
Khokhlenkova, N. V.
Ключевые слова: практика;технологія ліків
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Ярних, Т. Г. Робочий зошит з методичними рекомендаціями з дисципліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків» : навч. посіб. / Т. Г. Ярних, О. С. Данькевич, Н. В. Хохленкова. – Х.: Вид-во НФаУ, 2018. – 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Робочий зошит призначений для аудиторної та позааудиторної роботи з дисцип-ліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків». Видання міс-тить теоретичний матеріал та практичні завдання, необхідні для засвоєння дисципліни, до кожного заняття наведено практично орієнтовані завдання та тестові питання для контролю рівня засвоєння матеріалу. Робочий зошит призначено для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16140
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ВУФ робочий зошит з методичними рекомендаціями.pdf
  Restricted Access
2,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.