Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16140
Назва: Робочий зошит з методичними рекомендаціями з дисципліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків»
Автори: Ярних, Т. Г.
Данькевич, О. С.
Хохленкова, Н. В.
Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Dankevych, O. S.
Khokhlenkova, N. V.
Теми: практика;технологія ліків
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ярних, Т. Г. Робочий зошит з методичними рекомендаціями з дисципліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків» : навч. посіб. / Т. Г. Ярних, О. С. Данькевич, Н. В. Хохленкова. – Х.: Вид-во НФаУ, 2018. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит призначений для аудиторної та позааудиторної роботи з дисцип-ліни «Вступ у фармацію: практичні заняття в аптеці з технології ліків». Видання міс-тить теоретичний матеріал та практичні завдання, необхідні для засвоєння дисципліни, до кожного заняття наведено практично орієнтовані завдання та тестові питання для контролю рівня засвоєння матеріалу. Робочий зошит призначено для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16140
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВУФ робочий зошит з методичними рекомендаціями.pdf
  Обмежений доступ
2,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.