Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16407
Назва: Перспективи створення нового антимікробного засобу зі жмиху плодів малини звичайної
Інші назви: Перспективы создания нового антимикробного средства из жмыха плодов малины обыкновенной
Автори: Поліщук, І. М.
Комісаренко, М. А.
Ковальова, А. М.
Голік, М. Ю.
Полищук, И. М.
Polishchuk, I. M.
Komisarenko, M. А.
Комиссаренко, Н. А.
Ковалева, А. М.
Kovaleva, A. M.
Голик, Н. Ю.
Golik, M. Yu.
Теми: малина звичайна;Rubus idaeus L.;малина обыкновенная
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Перспективи створення нового антимікробного засобу зі жмиху плодів малини звичайної / І. М. Поліщук, М. А. Комісаренко, А. М. Ковальова, М. Ю. Голік // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 34-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16407
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези-Науково-технічний прогрес_2018-Комиссаренко.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.