Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482
Title: Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти
Other Titles: Emulsification of turpentine: chemical, physico-chemical and technological aspects
Разработка эмульсии скипидара: химические, физико-химические и технологические аспекты
Authors: Дмитрієвський, Д. І.
Дмитриевский, Д. И.
Dmitrievskiy, D. I.
Гербіна, Н. А.
Гербина, Н. А.
Gerbina, N. A.
Смородська, В. В.
Smorodska, V. V.
Смородская, В. В.
Keywords: емульсія;эмульсия;emulsion;скипидар;turpentine
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Дмитрієвський, Д. І. Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти / Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Гербіна, В. В. Смородська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4. - С. 72-75.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72-75.pdf316,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.