Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482
Назва: Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти
Інші назви: Emulsification of turpentine: chemical, physico-chemical and technological aspects
Разработка эмульсии скипидара: химические, физико-химические и технологические аспекты
Автори: Дмитрієвський, Д. І.
Дмитриевский, Д. И.
Dmitrievskiy, D. I.
Гербіна, Н. А.
Гербина, Н. А.
Gerbina, N. A.
Смородська, В. В.
Smorodska, V. V.
Смородская, В. В.
Теми: емульсія;эмульсия;emulsion;скипидар;turpentine
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Дмитрієвський, Д. І. Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти / Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Гербіна, В. В. Смородська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4. - С. 72-75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-75.pdf316,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.