Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482
Назва: | Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти |
Інші назви: | Emulsification of turpentine: chemical, physico-chemical and technological aspects Разработка эмульсии скипидара: химические, физико-химические и технологические аспекты |
Автори: | Дмитрієвський, Д. І. Дмитриевский, Д. И. Dmitrievskiy, D. I. Гербіна, Н. А. Гербина, Н. А. Gerbina, N. A. Смородська, В. В. Smorodska, V. V. Смородская, В. В. |
Теми: | емульсія;эмульсия;emulsion;скипидар;turpentine |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Дмитрієвський, Д. І. Розробка емульсії скипидару: хімічні, фізико-хімічні та технологічні аспекти / Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Гербіна, В. В. Смородська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4. - С. 72-75. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16482 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
72-75.pdf | 316,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.