Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17230
Назва: Comparative microbiological assessment of cheese and cheese products of domestic and foreign production
Автори: Martynenko, M. S.
Мартиненко, М. С.
Мартыненко, М. С.
Shevelyova, N. Y.
Шевельова, Н. Я.
Шевелева, Н. Я.
Mokliak, N. A.
Мокляк, Н. А.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Martynenko, M. S. Comparative microbiological assessment of cheese and cheese products of domestic and foreign production / M. S. Martynenko, N. Y. Shevelyova, N. A. Mokliak // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 297-298.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17230
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
297-298.pdf120,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.