Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17230
Назва: | Comparative microbiological assessment of cheese and cheese products of domestic and foreign production |
Автори: | Martynenko, M. S. Мартиненко, М. С. Мартыненко, М. С. Shevelyova, N. Y. Шевельова, Н. Я. Шевелева, Н. Я. Mokliak, N. A. Мокляк, Н. А. |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Martynenko, M. S. Comparative microbiological assessment of cheese and cheese products of domestic and foreign production / M. S. Martynenko, N. Y. Shevelyova, N. A. Mokliak // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 297-298. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17230 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
297-298.pdf | 120,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.