Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992
Title: | До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії |
Authors: | Хохлова, Л. М. Хохлова, Л. Н. Hohlova, L. N. Парнюк, Ю. М. Parnyuk, Yu. M. Акопян, М. Х. Akopyan, M. H. |
Keywords: | кондитерські лікарські засоби;кондитерские лекарственные средства;confectionery medicines;інфекційно–запальні захворювання;инфекционно-воспалительные заболевания;infectious-inflammatory diseases |
Issue Date: | 2018 |
Bibliographic description (Ukraine): | Хохлова, Л. М. До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії / Л. М. Хохлова, Ю. М. Парнюк, М. Х. Акопян // Науково-практичні засади загальноінженерної підготовки фахівців фармації : матеріали І міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25-26 жовт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 251-253. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
251-253.pdf | 610,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.