Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992
Назва: До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії
Автори: Хохлова, Л. М.
Хохлова, Л. Н.
Hohlova, L. N.
Парнюк, Ю. М.
Parnyuk, Yu. M.
Акопян, М. Х.
Akopyan, M. H.
Теми: кондитерські лікарські засоби;кондитерские лекарственные средства;confectionery medicines;інфекційно–запальні захворювання;инфекционно-воспалительные заболевания;infectious-inflammatory diseases
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Хохлова, Л. М. До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії / Л. М. Хохлова, Ю. М. Парнюк, М. Х. Акопян // Науково-практичні засади загальноінженерної підготовки фахівців фармації : матеріали І міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25-26 жовт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 251-253.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
251-253.pdf610,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.