Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18083
Назва: Технологічні аспекти приготування пілюль
Автори: Ярних, Т. Г.
Орловецька, Н. Ф.
Юр’єва, Г. Б.
Ярных, Т. Г.
Yarnykh, T. G.
Орловецкая, Н. Ф.
Orlovetska, N. F.
Юрьева, А. Б.
Yuryeva, G. B.
Теми: пілюлі;навчальний посібник;АТЛ
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ярних, Т. Г. Технологічні аспекти приготування пілюль : навч. посіб. для позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти / Т. Г. Ярних, Н. Ф. Орловецька, Г. Б. Юр’єва. - Х. : НФаУ, 2018. - 49 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18083
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
пилюли 2018.pdf
  Обмежений доступ
2,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.