Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454
Назва: Аналіз виробництва традиційного квасу та пива
Автори: Ястребова, О. А.
Yastrebova, O. A.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: квас;kvass;пиво;beer
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ястребова, О. А. Аналіз виробництва традиційного квасу та пива / О. А. Ястребова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 461-464.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
461-464.pdf621,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.