Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454
Назва: | Аналіз виробництва традиційного квасу та пива |
Автори: | Ястребова, О. А. Yastrebova, O. A. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | квас;kvass;пиво;beer |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Ястребова, О. А. Аналіз виробництва традиційного квасу та пива / О. А. Ястребова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 461-464. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
461-464.pdf | 621,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.