Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18775
Название: Специфічні особливості управління логістичною діяльністю на виробничих підприємствах
Авторы: Сумець, О. М.
Sumets, O. M.
Сумец, А. М.
Ключевые слова: особливості управління;логістична діяльність;виробничі підприємства
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Сумець, О. М. Специфічні особливості управління логістичною діяльністю на виробничих підприємствах / О. М. Сумець // Логистика : проблемы и решения. – 2018. – № 4 (77). – С. 36-43.
Краткий осмотр (реферат): Нині на виробничих підприємствах і рядові виконавці, і керівники різних рівнів управління мають уявлення про логістику і розуміють необхідність організації логістичної діяльності. Та це ще не означає, що її (логістичну діяльність) буде організовано професійно й що вона надасть можливість підприємству більш ефек- тивно функціонувати. Тому на сьогодні є потреба в методологічній підготовці насамперед тих спеціалістів, які безпосередньо організовують логістичну діяльність на підприємстві чи фрагментально є причетними до виконання логістичних актив- ностей. З огляду на це в даній статі буде наведено в достатньо концентрованій формі так звану дорадчу інформацію щодо специфічних особливостей менеджменту організації логістичної діяльності на виробничих підприємствах різної галузевої належності, а саме: трактування поняття «логістична діяльність», алгоритму ухвалення управлінського рішення, доцільності здійснення логістичної діяльності та конкретних етапів реалізації ухваленого управлінського рішення з організації та здійснення логістичної діяльності на виробничому підприємстві. Автор сподівається, що наведений матеріал буде корисним фахівцям-логістам виробничих підприємств і підвищить рівень їхньої компетентності в царині логістики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18775
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10 _ Сумец_СПЕЦИФ, ОСОБЛ. УПР.ЛОГ.ДЫЯЛ..pdf2,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.