Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18994
Название: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної форми навчання, які навчаються за спеціальністю «Технології медичної діагностики та лікування» (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови»
Авторы: Лисенко, Н. О.
Lysenko, N. O.
Лысенко, Н. А.
Ключевые слова: культура наукової мови;самостійна робота;методичні рекомендації;культура научной речи;самостоятельная работа;методические рекомендации;scientific language culture;self-instruction work;methodic recommendationas
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Лисенко, Н. О. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної форми навчання, які навчаються за спеціальністю «Технології медичної діагностики та лікування» (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови» / Н. О. Лисенко. – Харків : НФаУ, 2019. – 38 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації покликані допомогти здобувачам вищої освіти стаціонару підготуватися до семінарських занять, складання змістового та модульного контролів, організувати самостійну роботу з вибіркової дисципліни «Культура наукової мови».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18994
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації КНМ ЛД 2019.pdf
  Restricted Access
717,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.