Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18994
Назва: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної форми навчання, які навчаються за спеціальністю «Технології медичної діагностики та лікування» (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови»
Автори: Лисенко, Н. О.
Lysenko, N. O.
Лысенко, Н. А.
Теми: культура наукової мови;самостійна робота;методичні рекомендації;культура научной речи;самостоятельная работа;методические рекомендации;scientific language culture;self-instruction work;methodic recommendationas
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Лисенко, Н. О. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної форми навчання, які навчаються за спеціальністю «Технології медичної діагностики та лікування» (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови» / Н. О. Лисенко. – Харків : НФаУ, 2019. – 38 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації покликані допомогти здобувачам вищої освіти стаціонару підготуватися до семінарських занять, складання змістового та модульного контролів, організувати самостійну роботу з вибіркової дисципліни «Культура наукової мови».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18994
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації КНМ ЛД 2019.pdf
  Обмежений доступ
717,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.