Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346
Title: Порівняльна характеристика різних видів карамелі
Authors: Бурлаченко, Е.
Шевченко, І. Л.
Бурлаченко, Е.
Шевченко, И. Л.
Burlachenko, E.
Shevchenko, I. L.
Keywords: карамель;сaramel
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 13-15.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13-15.pdf423,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.