Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346
Название: Порівняльна характеристика різних видів карамелі
Авторы: Бурлаченко, Е.
Шевченко, І. Л.
Бурлаченко, Е.
Шевченко, И. Л.
Burlachenko, E.
Shevchenko, I. L.
Ключевые слова: карамель;сaramel
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 13-15.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-15.pdf423,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.