Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369
Title: Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду
Authors: Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, І. Л.
Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, И. Л.
Lazorenko, V.
Mikhailyukova, М.
Perkova, O.
Shevchenko, I. L.
Keywords: молочний шоколад;milk chocolate;молочный шоколад
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 47-49.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47-49.pdf422,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.