Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369| Назва: | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду |
| Автори: | Лазоренко, В. Михайлюкова, М. Перькова, О. Шевченко, І. Л. Лазоренко, В. Михайлюкова, М. Перькова, О. Шевченко, И. Л. Lazorenko, V. Mikhailyukova, М. Perkova, O. Shevchenko, I. L. |
| Теми: | молочний шоколад;milk chocolate;молочный шоколад |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 47-49. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 47-49.pdf | 422,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.