Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19371
Назва: Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових
Автори: Зезекало, В.
Шабаєва, Ю. В.
Зезекало, В.
Шабаева, Ю. В.
Zezekalo, V.
Shabaeva, Yu. V.
Теми: аскорбінова кислота;ascorbic acid;аскорбиновая кислота
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Зезекало, В. Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових / В. Зезекало, Ю. В. Шабаєва // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 29-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19371
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-31.pdf446,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.