Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749
Название: | Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза |
Другие названия: | Исследование оптимальных условий экстракции липофильных соединений из шрота тыквы Investigation of optimal conditions for extraction of lipophilic compounds from pumpkin meal |
Авторы: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, Е. А. Degtyaryova, К. О. Гарна, С. В. Гарная, С. В. Garna, S. V. Опрошанська, Т. В. Опрошанская, Т. В. Oproshanska, T. V. |
Ключевые слова: | гарбуза шрот;pumpkin meal;тыквы шрот;ліпофільні сполуки;липофильные соединения;lipophilic compounds;екстракція;extraction;экстракция |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Дегтярьова, К. О. Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза / К. О. Дегтярьова, С. В. Гарна, Т. В. Опрошанська // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 77. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
77.pdf | 265,79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.