Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749
Назва: Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза
Інші назви: Исследование оптимальных условий экстракции липофильных соединений из шрота тыквы
Investigation of optimal conditions for extraction of lipophilic compounds from pumpkin meal
Автори: Дегтярьова, К. О.
Дегтярева, Е. А.
Degtyaryova, К. О.
Гарна, С. В.
Гарная, С. В.
Garna, S. V.
Опрошанська, Т. В.
Опрошанская, Т. В.
Oproshanska, T. V.
Теми: гарбуза шрот;pumpkin meal;тыквы шрот;ліпофільні сполуки;липофильные соединения;lipophilic compounds;екстракція;extraction;экстракция
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Дегтярьова, К. О. Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза / К. О. Дегтярьова, С. В. Гарна, Т. В. Опрошанська // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77.pdf265,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.