Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749
Назва: | Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза |
Інші назви: | Исследование оптимальных условий экстракции липофильных соединений из шрота тыквы Investigation of optimal conditions for extraction of lipophilic compounds from pumpkin meal |
Автори: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, Е. А. Degtyaryova, К. О. Гарна, С. В. Гарная, С. В. Garna, S. V. Опрошанська, Т. В. Опрошанская, Т. В. Oproshanska, T. V. |
Теми: | гарбуза шрот;pumpkin meal;тыквы шрот;ліпофільні сполуки;липофильные соединения;lipophilic compounds;екстракція;extraction;экстракция |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Дегтярьова, К. О. Дослідження оптимальних умов екстракції ліпофільних сполук зі шроту гарбуза / К. О. Дегтярьова, С. В. Гарна, Т. В. Опрошанська // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 77. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19749 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
77.pdf | 265,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.