Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20080
Назва: Forming the quality of the honeywine throught replacement the part of honey in the recipe with sugar
Автори: Litvinenko, A. S.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Литвиненко, A. C.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Litvinenko, A. S. Forming the quality of the honeywine throught replacement the part of honey in the recipe with sugar / A. S. Litvinenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 171-172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20080
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
171-172.pdf222,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.