Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254
Название: | Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина |
Авторы: | Ільїнська, Н. І. Гонтова, Т. М. Романова, С. В. Ильинская, Н. И. Гонтовая, Т. Н. Романова, С. В. Ilyinska, N. I. Gontova, T. M. Romanova, S. V. |
Ключевые слова: | жоржина;флавоноїди;кількісний вміст |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Ільїнська, Н. І. Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина / Н. І. Ільїнська, Т. М. Гонтова, С. В. Романова // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 22-23. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. |
Описание: | Для аналізу флавоноїдів використовували траву, висушену до повітряно-сухого стану сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. За допомогою якісних реакцій в усіх досліджуваних зразках визначено флавоноїди. На хроматограмах було ідентифіковано кемпферол, кверцетин та рутин. У найбільшій кількості флавоноїди накопичувались у траві сорту Nenecazy – 1,03 %, у 1,7 раз менше сорту Gittis Attention – 0,77 %. Найменший вміст флавоноїдів був у сорту Colorado Classic – 0,53 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
сборникТези-Науково-технічний прогрес_2018 (1).pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.