Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254
Назва: | Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина |
Автори: | Ільїнська, Н. І. Гонтова, Т. М. Романова, С. В. Ильинская, Н. И. Гонтовая, Т. Н. Романова, С. В. Ilyinska, N. I. Gontova, T. M. Romanova, S. V. |
Теми: | жоржина;флавоноїди;кількісний вміст |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Ільїнська, Н. І. Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина / Н. І. Ільїнська, Т. М. Гонтова, С. В. Романова // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 22-23. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. |
Опис: | Для аналізу флавоноїдів використовували траву, висушену до повітряно-сухого стану сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. За допомогою якісних реакцій в усіх досліджуваних зразках визначено флавоноїди. На хроматограмах було ідентифіковано кемпферол, кверцетин та рутин. У найбільшій кількості флавоноїди накопичувались у траві сорту Nenecazy – 1,03 %, у 1,7 раз менше сорту Gittis Attention – 0,77 %. Найменший вміст флавоноїдів був у сорту Colorado Classic – 0,53 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сборникТези-Науково-технічний прогрес_2018 (1).pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.