Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20330
Название: Сучасні методи корекції вугрової хвороби та інших проблем шкіри у практиці косметолога
Ключевые слова: конференції
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Сучасні методи корекції вугрової хвороби та інших проблем шкіри у практиці косметолога : збірник наукових праць Міжнар. наук.-практ. конф. з клінічної косметології, 19 жовтня 2018 р., м. Харків. – X. : НФаУ, 2018. – 196 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні методи корекції вугрової хвороби та інших проблем шкіри у практиці косметолога» (19 жовтня 2018 р.). Розглянуто теоретичні та практичні питання доказової і практичної косметології й фармації, нормативно-правового регулювання діяльності косметичних та фармацевтичних закладів, наведені науково-прикладні аспекти розробки, контролю якості, стандартизації і реалізації лікарських, лікувально- профілактичних та парфумерно-косметичних засобів та їх екстемпорального і промислового виробництва на сучасному етапі, представлені доклінічні дослідження нових лікарських засобів, маркетинговий менеджмент та фармакоекономіка на етапах створення, реалізації та використання лікарських і косметичних засобів, а також використання упаковки парфумерно-косметичної та фармацевтичної продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20330
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cosmokonf l 10-2018.pdf1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.