Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761
Название: | Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів |
Авторы: | Шевченко, Т. О. Shevchenko, Т. O Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. |
Ключевые слова: | топінамбур;топинамбур;artichoke |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Шевченко, Т. О. Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів / Т. О. Шевченко, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 501-502. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
501-502.pdf | 210,65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.