Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761
Название: Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів
Авторы: Шевченко, Т. О.
Shevchenko, Т. O
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Ключевые слова: топінамбур;топинамбур;artichoke
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Шевченко, Т. О. Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів / Т. О. Шевченко, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 501-502.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
501-502.pdf210,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.