Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761
Назва: Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів
Автори: Шевченко, Т. О.
Shevchenko, Т. O
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Теми: топінамбур;топинамбур;artichoke
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Шевченко, Т. О. Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів / Т. О. Шевченко, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 501-502.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
501-502.pdf210,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.