Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761| Назва: | Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів |
| Автори: | Шевченко, Т. О. Shevchenko, Т. O Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. |
| Теми: | топінамбур;топинамбур;artichoke |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Шевченко, Т. О. Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктів / Т. О. Шевченко, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 501-502. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20761 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 501-502.pdf | 210,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.