Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20900
Назва: | Розробка технології функціонального продукту - м´якого сиру збагаченого рослинної сировиною |
Автори: | Борисов, О. В. Борисов, А. В. Borisov, O. V. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Strilets, O. P. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | розробка рецептури і технології виробництва;разработка рецептуры и технологии производства;formulation development and production technology |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Борисов, О. В. Розробка технології функціонального продукту - м´якого сиру збагаченого рослинної сировиною / О. В. Борисов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20900 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
92.pdf | 206,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.