Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20900
Назва: Розробка технології функціонального продукту - м´якого сиру збагаченого рослинної сировиною
Автори: Борисов, О. В.
Борисов, А. В.
Borisov, O. V.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: розробка рецептури і технології виробництва;разработка рецептуры и технологии производства;formulation development and production technology
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Борисов, О. В. Розробка технології функціонального продукту - м´якого сиру збагаченого рослинної сировиною / О. В. Борисов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20900
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92.pdf206,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.