Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905
Title: Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин
Authors: Голобородько, М. О.
Goloborodko, M. O.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Keywords: цілющі якості виноградних вин;целебные качества виноградных вин;curative qualities of grape wines
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Голобородько, М. О. Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин / М. О. Голобородько, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 147-148.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
147-148.pdf208,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.