Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905
Назва: | Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин |
Автори: | Голобородько, М. О. Goloborodko, M. O. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Strilets, O. P. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | цілющі якості виноградних вин;целебные качества виноградных вин;curative qualities of grape wines |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Голобородько, М. О. Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин / М. О. Голобородько, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 147-148. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
147-148.pdf | 208,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.