Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905
Назва: Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин
Автори: Голобородько, М. О.
Goloborodko, M. O.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: цілющі якості виноградних вин;целебные качества виноградных вин;curative qualities of grape wines
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Голобородько, М. О. Характеристика біотехнологічного продукту – сухих червоних вин / М. О. Голобородько, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 147-148.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20905
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
147-148.pdf208,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.