Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Название: | Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза |
Авторы: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, К. О. Degtyaryova, К. О. Вишневська, Л. І. Вишневская, Л. И. Vishnevskaya, L. I. Гарна, С. В. Гарная, С. В. Garna, S. V. |
Ключевые слова: | рослинна сировина гарбуза;растительное сырье тыквы;pumpkin vegetable raw materials |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Дегтярьова, К. О. Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська, С. В. Гарна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 170. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
170.pdf | 275,04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.