Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Назва: | Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза |
Автори: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, К. О. Degtyaryova, К. О. Вишневська, Л. І. Вишневская, Л. И. Vishnevskaya, L. I. Гарна, С. В. Гарная, С. В. Garna, S. V. |
Теми: | рослинна сировина гарбуза;растительное сырье тыквы;pumpkin vegetable raw materials |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Дегтярьова, К. О. Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська, С. В. Гарна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 170. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
170.pdf | 275,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.