Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21987
Название: Features of standardization and registration of dietary supplements compared to drugs
Авторы: Bevz, O. V.
Kryvanych, O. V.
Fedosov, A. I.
Sych, I. A.
Perekhoda, L. O.
Бевз, О. В.
Криванич, О. В.
Федосов, А. І.
Федосов, А. И.
Сич, І. А.
Сыч, И. А.
Перехода, Л. О.
Перехода, Л. А.
Криванич, А. В.
Ключевые слова: стандартизація;реєстрація;якість;готові лікарські засоби;дієтичні добавки;законодавство України
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Features of standardization and registration of dietary supplements compared to drugs / O. V. Bevz, O. V. Kryvanych, A. I. Fedosov, I. A. Sych, L. O. Perekhoda // ScienceRise: Pharmaceutical Science. - 2019. - № 6 (22). - Р. 4-10.
Краткий осмотр (реферат): Здійснення виробництва, стандартизації та обігу готових лікарських засобів та дієтичних добавок відбувається відповідно до чинного законодавства України, міжнародних стандартів (ISO, ICH, GxP) і вимог Державної Фармакопеї України. Відповідно до цих документів, вимоги до якості лікарських препаратів та дієтичних добавок вирізняються, проте на відміну від десятирічної давнини, на сьогоднішній день можна спостерігати посилення регулювання та контролю зі сторони держави та правоохоронних органів щодо усунення випадків фальсифікації та обігу незареєстрованних засобів. Чинне законодавство України, що регулює виробництво, якість та обіг готових лікарських засобів гармонізоване з ЄС, висуває вимоги для забезпечення населення якісними імпортними / вітчизняними лікарськими препаратами. Щодо дієтичних добавок, то розпочалась процедура гармонізації законодавства України з ЄС, що в майбутньому має призвести до покращення якості цих засобів та підвищенню контролю зі сторони держави.
Описание: Узагальнені вимоги до особливостей стандартизації та реєстрації дієтичних добавок на території України, яку необхідно дотримуватись при виготовленні, проведенні контролю якості, реєстрації та реалізації дієтичних добавок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21987
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
188726-423848-2-PB.pdf590,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.