Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22414
Title: Організаційні підходи до зниження споживання трансжирів: досвід країн світу
Authors: Немченко, А. С.
Nemchenko, A. S.
Куриленко, Ю. Є.
Куриленко, Ю. Е.
Kurylenko, Yu. Ye.
Подколзіна, М. В.
Подколзина, М. В.
Podkolzina, M. V.
Keywords: зниження споживання трансжирів;снижение потребления трансжиров;reduced consumption trans fats
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Немченко, А. С. Організаційні підходи до зниження споживання трансжирів: досвід країн світу / А. С. Немченко, Ю. Є. Куриленко, М. В. Подколзіна // Науковий підхід до сфери практичної косметології: актуальні питання й тренди : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 152.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22414
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cosm-2020-Book (1)-25.pdf255,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.