Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22414| Назва: | Організаційні підходи до зниження споживання трансжирів: досвід країн світу |
| Автори: | Немченко, А. С. Nemchenko, A. S. Куриленко, Ю. Є. Куриленко, Ю. Е. Kurylenko, Yu. Ye. Подколзіна, М. В. Подколзина, М. В. Podkolzina, M. V. |
| Теми: | зниження споживання трансжирів;снижение потребления трансжиров;reduced consumption trans fats |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Немченко, А. С. Організаційні підходи до зниження споживання трансжирів: досвід країн світу / А. С. Немченко, Ю. Є. Куриленко, М. В. Подколзіна // Науковий підхід до сфери практичної косметології: актуальні питання й тренди : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 152. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22414 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Cosm-2020-Book (1)-25.pdf | 255,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.