Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22877
Назва: Характеристика молочнокислих стрептококів, перспективних для виробництва кисломолочних біопродуктів
Автори: Гофман, Д. О.
Hoffman, D.O.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Гофман, Д. О. Характеристика молочнокислих стрептококів, перспективних для виробництва кисломолочних біопродуктів / Д. О. Гофман, О. С. Калюжна // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 149-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22877
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы_из_TOPICAL_ISSUES_OF_NEW_MEDICINES_DEVELOPMENT_149-150.pdf208,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.