Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22883
Title: | Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridients |
Authors: | Ivanchenko, K. O. Іванченко, K. O. Иванченко, K. O. Kaliuzhna, O. S. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. |
Issue Date: | 2020 |
Bibliographic description (Ukraine): | Ivanchenko, K. O. Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridients / К. О. Ivanchenko, O. S. Kaliuzhna // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 154-156. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22883 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Страницы_из_TOPICAL_ISSUES_OF_NEW_MEDICINES_DEVELOPMENT_154-156.pdf | 123,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.