Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22883
Title: Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridients
Authors: Ivanchenko, K. O.
Іванченко, K. O.
Иванченко, K. O.
Kaliuzhna, O. S.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Ivanchenko, K. O. Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridients / К. О. Ivanchenko, O. S. Kaliuzhna // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 154-156.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22883
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы_из_TOPICAL_ISSUES_OF_NEW_MEDICINES_DEVELOPMENT_154-156.pdf123,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.