Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23218
Название: Методи та прийоми вивчення англійської лексики : наук.-метод. рек.
Авторы: Буданова, Л. Г.
Коляда, І. В.
Журкіна, С. В.
Budanova, L.G.
Kolyada, I. V.
Zhurkina, S. V.
Коляда, И. В.
Журкина, С. В.
Ключевые слова: науково-методичні рекомендації;робоча програма «Англійська мова»;запам'ятовування нових англійських слів;метод Ярцева;метод карток;методи асоціювання (мнемотехніка)
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Буданова, Л. Г. Методи та прийоми вивчення англійської лексики : наук.-метод. рек. / Л. Г. Буданова, С. В. Журкіна, І. В. Коляда. – Харків : НФаУ, 2020. – 31 с.
Краткий осмотр (реферат): Науково-методичні рекомендації містять матеріали, спрямовані на допомогу у вивченні та відпрацюванні лексики відповідно до робочої програми «Англійська мова» для здобувачів вищої освіти медичних та фармацевтичних університетів на рівні В2-С1. Данні рекомендації містять теоретичну інформацію та практичні поради щодо вивчення іншомовної лексики. Мета даного видання - зробити запам'ятовування нових англійських слів більш легким і, що найголовніше, довговічним. Це видання може виявитися корисним для здобувачів вищої освіти медичних та фармацевтичних ВНЗ та викладачів у їх професійній діяльності.
Описание: Ці рекомендації покликані допомогти здобувачам вищої освіти медичних та фармацевтичних університетів покращити свій словниковий запас та оволодіти новими методами, які полегшують вивчення іншомовної лексики. Це видання може виявитися корисним для здобувачів вищої освіти медичних та фармацевтичних ВНЗ та викладачів у їх професійній діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23218
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.