Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/234
Название: Визначення критичних стадій та вивчення їх впливу на технологічний процес виробництва субстанції силібору
Авторы: Зубченко, Т. М.
Тихонов, О. І.
Zubchenko, T. N.
Tikhonov, A. I.
Ключевые слова: субстанція
силібор
гепатозахисні засоби
розторопша
екстрагування
фармацевтична промисловість
substance
silibor
hepatoprotective funds
milk thistle
extraction
pharmaceutical industry
Дата публикации: 2008
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Зубченко, Т. М. Визначення критичних стадій та вивчення їх впливу на технологічний процес виробництва субстанції силібору / Т. М. Зубченко, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2008. - № 1. - С. 24-29.
Краткий осмотр (реферат): Проведені експериментальні дослідження дали можливість визначення критичних точок та їх впливу на технологічний процес виробництва субстанції силібору. Визначені оптимальні параметри технологічного режиму і технологічне обладнання, що забезпечує ефективність комплексної переробки плодів розторопші плямистої. За визначеними критичними точками технологічного процесу розроблена технологічна схема виробництва субстанції силібору.
The experimental research conducted allowed to determine the critical points and their influence on the technological process of the Silibor substance production. The optimum parameters of the technological process providing the effectiveness of the complex processing of Silybium marianum fruits have been determined. The technological scheme of the Silibor substance production has been developed by the certain critical points of the technological process.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/234
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24-29.pdf242,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.