Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776
Title: Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі
Authors: Губін, Ю. І.
Левченко, М. М.
Губин, Ю. И.
Левченко, М. М.
Gubin, Yu. I.
Levchenko, M. M.
Keywords: НАССР;НАССР;впровадження системи;внедрение системы
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Губін, Ю. І. Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі / Ю. І. Губін, М. М. Левченко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІV наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2020 р. - Харків : НФаУ, 2020. - С. 40-41.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40-41.pdf684,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.