Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776
Назва: | Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі |
Автори: | Губін, Ю. І. Левченко, М. М. Губин, Ю. И. Левченко, М. М. Gubin, Yu. I. Levchenko, M. M. |
Теми: | НАССР;НАССР;впровадження системи;внедрение системы |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Губін, Ю. І. Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі / Ю. І. Губін, М. М. Левченко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІV наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2020 р. - Харків : НФаУ, 2020. - С. 40-41. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
40-41.pdf | 684,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.