Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776
Назва: Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі
Автори: Губін, Ю. І.
Левченко, М. М.
Губин, Ю. И.
Левченко, М. М.
Gubin, Yu. I.
Levchenko, M. M.
Теми: НАССР;НАССР;впровадження системи;внедрение системы
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Губін, Ю. І. Розробка елементів системи НАССР на харчовому комплексі / Ю. І. Губін, М. М. Левченко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІV наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2020 р. - Харків : НФаУ, 2020. - С. 40-41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23776
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40-41.pdf684,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.