Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367
Title: Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19
Authors: Кіреєв, І. В.
Kireyev, I. V.
Жаботинська, Н. В.
Киреев, И. В.
Жаботинская, Н. В.
Zhabotynska, N. V.
Keywords: цинк;цинк;zinc;COVID-19
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Кіреєв, І. В. Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19 / І. В. Кіреєв, Н. В. Жаботинська // Гастроентерологія. - 2020. - № 4. - Т. 54. - С.104.
Abstract: В тезах наведено дані щодо застосування цинку для лікування або профілактики COVID-19
В тезисах приведены данные по применению цинка для лечения или профилактики COVID-19
The abstracts provide data on the use of zinc for the treatment or prevention of COVID-19
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367
ISSN: 2518-7880 (on-line)
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри фармакологiї та клінічної фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 26-27.11.2020.pdf309,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools