Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367
Назва: Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19
Автори: Кіреєв, І. В.
Kireyev, I. V.
Жаботинська, Н. В.
Киреев, И. В.
Жаботинская, Н. В.
Zhabotynska, N. V.
Теми: цинк;цинк;zinc;COVID-19
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Кіреєв, І. В. Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19 / І. В. Кіреєв, Н. В. Жаботинська // Гастроентерологія. - 2020. - № 4. - Т. 54. - С.104.
Короткий огляд (реферат): В тезах наведено дані щодо застосування цинку для лікування або профілактики COVID-19
В тезисах приведены данные по применению цинка для лечения или профилактики COVID-19
The abstracts provide data on the use of zinc for the treatment or prevention of COVID-19
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367
ISSN: 2518-7880 (on-line)
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри фармакологiї та клінічної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези 26-27.11.2020.pdf309,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора