Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367| Назва: | Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19 |
| Автори: | Кіреєв, І. В. Kireyev, I. V. Жаботинська, Н. В. Киреев, И. В. Жаботинская, Н. В. Zhabotynska, N. V. |
| Теми: | цинк;цинк;zinc;COVID-19 |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Кіреєв, І. В. Застосування харчових добавок з цинком в профілактиці інфекції COVID -19 / І. В. Кіреєв, Н. В. Жаботинська // Гастроентерологія. - 2020. - № 4. - Т. 54. - С.104. |
| Короткий огляд (реферат): | В тезах наведено дані щодо застосування цинку для лікування або профілактики COVID-19 В тезисах приведены данные по применению цинка для лечения или профилактики COVID-19 The abstracts provide data on the use of zinc for the treatment or prevention of COVID-19 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24367 |
| ISSN: | 2518-7880 (on-line) |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій кафедри фармакологiї та клінічної фармації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези 26-27.11.2020.pdf | 309,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора