Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Title: | Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями |
Authors: | Попова, І. В. Азаренко, Ю. М. |
Keywords: | яблучний оцет;яблочный уксус;apple cider vinegar |
Issue Date: | 2020 |
Bibliographic description (Ukraine): | Попова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологічні-та-біофармацевтичні-аспекти-створення-лікарських-препаратів-2020-396-398.pdf | 640,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.