Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Title: Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями
Authors: Попова, І. В.
Азаренко, Ю. М.
Keywords: яблучний оцет;яблочный уксус;apple cider vinegar
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Попова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.