Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Назва: | Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями |
Автори: | Попова, І. В. Азаренко, Ю. М. |
Теми: | яблучний оцет;яблочный уксус;apple cider vinegar |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Попова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічні-та-біофармацевтичні-аспекти-створення-лікарських-препаратів-2020-396-398.pdf | 640,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.