Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Назва: Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями
Автори: Попова, І. В.
Азаренко, Ю. М.
Теми: яблучний оцет;яблочный уксус;apple cider vinegar
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Попова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.