Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24491
Название: | Спосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової дії |
Авторы: | Абдулкафарова, Е. Р. Кашпур, Н. В. Ільїна, Т. В. Ковальова, А. М. Комісаренко, А. М. Горяча, О. В. Грудько, І. В. Очкур, О. В. Волянський, А. Ю. Абдулкафарова, Э. Р. Горячая, О. В. Кашпур, Н. В. Волянский, А. Ю. Ильина, Т. В. Ковалева, А. М. Комиссаренко, А. Н. Грудько, И. В. Очкур, А. В. Abdulkafarova, E. R. Goryacha, O. V. Kashpur, N. V. Ilina, T. V. Kovaleva, A. M. Komisarenko, A. M. Volanskyi, A. Yu. Grudko, I. V. Ochkur, O. V. |
Ключевые слова: | Potentilla alba;антимікробна активність |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Пат. на корисну модель № 66528 України МПК A61K 36/73 (2006.01), A61K 135/00, A61P 31/10 (2006.01). Спосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової дії / Абдулкафарова Е. Р., Кашпур Н. В., Ільїна Т. В., Комісаренко А. М., Горяча О. В., Грудько І. В., Очкур О. В., Ковальова А. М., Волянський Ю. А.; заявник та патентоутримувач НФаУ. – u201107061 ; заявл. 06.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової дії шляхом багаторазової екстрак- ції рослинної сировини хлороформом з наступним упарюванням одержаного екстракту до видалення екстрагенту, який відрізняється тим, що як сиро- вину використовують траву перстачу білого (Potentilla alba L.), екстракцію здійснюють при спів- відношенні сировини до екстрагенту - 1:(11–12) при постійно підтримуваній температурі 55–60 °C з рециркуляцією екстрагенту у замкненому циклі протягом 28–32 годин. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24491 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
66528.pdf | 153,85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.