Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24957
Название: Баланс інструментарію запобігання вигорання: «Особистість викладача для професійної діяльності» та «Педагогічна діяльність для особистості»
Другие названия: Баланс инструментария предотвращения выгорания: «Личность преподавателя для профессиональной деятельности» и «Педагогическая деятельность для личности»
Balance of burnout prevention tools: "Teacher's personality for professional activity" and "Pedagogical activity for personality"
Авторы: Шульга, Л. І.
Количева, Т. В.
Shulga, L. I.
Kolycheva, T. V.
Ключевые слова: особистість викладача;професійне вигорання;педагогічна діяльність;самореалізація;професійна усвідомленість;личность преподавателя;профессиональное выгорание;педагогическая деятельность;самореализация;профессиональная осознанность;teacher's personality;professional burnout;pedagogical activity;self-realization;professional awareness
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Шульга, Л. І. Баланс інструментарію запобігання вигорання: «Особистість викладача для професійної діяльності» та «Педагогічна діяльність для особистості» / Л. І. Шульга, Т. В. Количева // Фармацевтична наука та практика: проблеми, досягнення, перспективи розвитку : матеріали ІІІ наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 15-16 квіт. 2021 р. - Харків : НФаУ, 2021. - С. 407-410.
Краткий осмотр (реферат): Виділяються фактори професійного вигорання викладача: особистісний, рольовий та організаційний. Розглядаються категорії «особистість викладача для професійної діяльності» та «педагогічна діяльність для особистості», акцентується щодо існування певного балансу між зазначеними конструктами, що спрямований як на розвиток людини, так і на розвиток педагогічної праці як процесу, у якому праця не відчужується від особистості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24957
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
407-410.pdf444,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.