Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047
Title: | Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink |
Authors: | Onoprienko, V. O. Dvinskykh, N. V. |
Issue Date: | 2021 |
Bibliographic description (Ukraine): | Onoprienko, V. O. Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink / V. O. Onoprienko, N. V. Dvinskykh // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів присвяченої 150-річчю з дня народження М. О. Валяшка, м. Харків, 18-19 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. - С. 215-216. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
215-216.pdf | 145,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.