Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047
Title: Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink
Authors: Onoprienko, V. O.
Dvinskykh, N. V.
Issue Date: 2021
Bibliographic description (Ukraine): Onoprienko, V. O. Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink / V. O. Onoprienko, N. V. Dvinskykh // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів присвяченої 150-річчю з дня народження М. О. Валяшка, м. Харків, 18-19 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. - С. 215-216.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
215-216.pdf145,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.